0.9.4 beta Feedback

Forums: 

Just some positive feedback on 0.9.4 beta.
Tested on Windows 8 64-bit (no UAC) and openSUSE 12.2 64-bit.
Latest Chrome, Chromium, Firefox cleaned with no errors.
Windows logs and IE 10 cleaned with no errors.
Custom folder cleaned on both OS.
"Windows: Manually update winapp2.ini", works both manually and automatically.
FWIW - the folder for that is: C:\Users\USERNAME\AppData\Roaming\BleachBit\cleaners

Thank you for testing and for the note!

One thing I didn't mention is after cleaning the web browsers, do you notice any history left over?

---
Andrew, lead developer

Using CCleaner as a cross reference.
After using Bleachbit settings:
Firefox - all except passwords and vacum
Chrome - all except search engines and vacume
IE - all

CCleaner deleted:
IE - Temp Internet Files
Chrome - Internet Cache

If you send me a list of files to check I will do so.

bleachbit 0.9.3 was working as well as all the previous versions.

I just installed version 0.94 and it crashed:

/usr/share/bleachbit/Unix.py:45: ImportWarning: Not importing directory '/usr/share/gnome': missing __init__.py
import gnome.vfs
info: automatically hiding cleaner 'adobe_reader'
...
info: automatically hiding cleaner 'yum'
Traceback (most recent call last):
File "/usr/bin/bleachbit", line 48, in
gui = bleachbit.GUI.GUI()
File "/usr/share/bleachbit/GUI.py", line 786, in __init__
pref = PreferencesDialog(self.window, self.cb_refresh_operations)
File "/usr/share/bleachbit/GuiPreferences.py", line 66, in __init__
notebook.append_page(self.__locations_page(LOCATIONS_WHITELIST), gtk.Label(_("Whitelist")))
File "/usr/share/bleachbit/GuiPreferences.py", line 385, in __locations_page
raise RuntimeError("Invalid type code: '%s'" % type_code)

The unix.py line 45 shows gnomvfs(gnome.vfs), which I don't have. Remove 0.94 and tried to reinstall 0.93. I now also fails

Running Ubuntu 12.04 64-bit

Would you email me the file ~/.config/bleachbit/bleachbit.ini? My email address is at the bottom of every page on bleachbit.sourceforge.net. After you email it, try deleting it, and BleachBit may work.

Also in the future please start a new topic because this error in 0.9.4 final doesn't have much to do with the positive feedback for 0.9.4 beta. This helps me keep track of things.

---
Andrew, lead developer